Okulumuz Hakkında

03323203434
 Fotoğrafı

VİZYON

Yetenekleri doğrultusunda geçmişini bilen geleceğini görebilen, teknolojilerden optimum düzeyde yararlanabilen, bu özellikleri sürekli yenileyen geliştiren bireyler yetiştirmek. ‘’Bilime, sanata, demokrasiye, ulusal kültürüne ve geçmişine saygılı, hümanist, ahlaklı, üretken, girişimci, öz güvenli, kimlik sahibi, çevreci öğrenciler’’ yetiştirmekle tanınmak.

MİSYON

Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlanmak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.

Öğretmen

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

3 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

OKULUMUZ HACİ İSA EFENDİ MAHALLESİ VE YENİCE MAHALLESİ NDE OLUP MERAM BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASININ KARŞISINDADIR.TEMA ŞEHİR VE KONEVİ KONUTLARI KARŞISINDADIR.

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

Sportif Etkinlikler

Proje Çalışmaları

AB K1 VE K2 PROJELERİ-BEYAZ BAYRAK-MAVİ BAYRAK-BESLENME DOSTU OKUL-HAFIZ İHO-ETWİNNİNG