KONYA / MERAM - Abdussamet Fazilet Kuzucu İlkokulu

03323203434
Hacı İsa Efendi Mah. Çeçenistan Cad. No47 Meram/KONYA
Vizyon
Yetenekleri doğrultusunda geçmişini bilen geleceğini görebilen, teknolojilerden optimum düzeyde yararlanabilen, bu özellikleri sürekli yenileyen geliştiren bireyler yetiştirmek. ‘’Bilime, sanata, demokrasiye, ulusal kültürüne ve geçmişine saygılı, hümanist, ahlaklı, üretken, girişimci, öz güvenli, kimlik sahibi, çevreci öğrenciler’’ yetiştirmekle tanınmak.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlanmak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.
Derslik :17<
Öğretim Şekli :İKİLİ
07.10 SABAH BAŞLAMA 12.00 SABAH BİTİŞ 12.10 ÖĞLE BAŞLAMA 17.10 ÖĞLE BİTİŞ
DOĞALGAZ
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
İNGİLİZCE
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
KOVANAĞZI 8 NOLU BELEDİYE OTOBÜSÜ VE KOVANAĞZI DOLMUŞLARININ GÜZERGAHINDADIR.HATIP CADDESİNDEN GEÇEN TÜM OTOBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ HACİ İSA EFENDİ MAHALLESİ VE YENİCE MAHALLESİ NDE OLUP MERAM BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASININ KARŞISINDADIR.
3 km
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi